Måttbeställda mattor som en investering i perfekt passform för ditt hem

Med måttbeställda mattor från vår välsorterade mattbutik i Karlstad kan du skapa perfekt harmoni i alla dina utrymmen. Vi erbjuder en välutformad skrädderitjänst som kan anpassas efter just dina behov! Är du kanske på jakt efter specialformade mattor till husbilen eller husvagnen? Eller har du möjligtvis ett vardagsrum i annorlunda form som du vill inreda med en passande matta? Våra högkvalitativa mattor är en investering i långvarig kvalitet och stil, och med hjälp av våra skickliga skräddare kan du skapa precis den känsla och atmosfär du länge längtat efter.

 

 

Konsten att inreda med mattor – och välja rätt storlek

För att skapa ett levande och harmoniskt hem är det A och O att balansera hårda och mjuka material, samt skapa tydliga zoner. Mattor är med andra ord oerhört viktiga inredningsdetaljer som bidrar till en ombonad atmosfär. De har också rent praktiska fördelar som att sänka bullernivån i hemmet och skydda dina fötter mot kyla under årets kallare månader. Att inreda med mattor är dock en konst där storleken spelar en avgörande roll för ett bra resultat. För stora mattor kan få ett rum att kännas trångt och minska den öppna känslan, medan för små mattor riskerar att skapa en obalanserad och fjuttig känsla. Det är helt enkelt lättare sagt än gjort att hitta en matta i helt perfekt storlek.

 

Vi skräddarsyr mattor efter dina behov och önskemål

 

Vi på Matt-Tema Karlstad erbjuder en unik skrädderitjänst som kan tillgodose alla våra kunders individuella behov. Genom exakt måttbeställning kan vi skräddarsydda mattor som passar perfekt in i ditt hem, din sommarstuga, husvagn eller husbil. Du kan till exempel välja att investera i en heltäckande matta, lös matta med sydd kant eller en rund matta i helt perfekt storlek. En annan flexibel lösning som vi erbjuder är möjligheten att köpa matta på metervara. Detta är en utmärkt lösning för dig som är på jakt efter en matta till exempelvis en långsmal hall. Våra mattor på metervara går att hitta i ett flertal olika färger och kvaliteter, och du får själv välja vilken längd du önskar. Du kan också välja mellan tre olika bredder – 67, 80 eller 100 centimeter. Sist men inte minst kan vi även hjälpa till med lagningar och kapningar av mattor du redan äger. På så vis kan du enkelt fräscha upp en äldre matta eller anpassa den efter dina nya behov. Du är varmt välkommen att kontakta oss, eller besöka butiken, och diskutera dina önskemål. Vi hjälper mer än gärna till att hitta den perfekta lösningen för dig!

 

Frågor och svar

Varför är mattor en väsentlig del av heminredningen?


Mattor bidrar inte bara till hemmets estetik, utan skapar även en känsla av komfort och värme. Utöver detta kan mattor också dämpa ljud och skydda fötterna från kyla under vintermånaderna.

 


Vilka är riskerna med att välja en för stor eller liten matta?


En för stor matta kan få rummet att kännas trångt och överbelamrat, medan en för liten matta kan skapa obalans och få rummet att verka oharmoniskt och fjuttigt. Att välja rätt storlek på mattan är med andra ord viktigt för att skapa en hemtrevlig look.

 


Kan ni på Matt-Tema Karlstad skräddarsy en matta i vilka mått som helst?


Vi tillgodoser de allra flesta behov, men det finns givetvis vissa begränsningar. När du måttbeställer en skräddarsydd matta kan den till exempel inte bli bredare än fyra meter. När du köper matta på metervara får du i sin tur välja mellan tre olika bredder – 67, 80 eller 100 centimeter.

0
Feed

Lämna en kommentar

Öppettider

Måndag - Fredag 10:00 - 18:00

Lördag 11:00 - 15:00

Följ oss
på sociala medier