Mattskrädderi 

Heltäckning & specialmått

Dagens heltäckningsmattor har utvecklats och kvalitén har förfinats, nu är det trendigare än någonsin med heltäckningsmattor! Heltäckningsmattor är ljuddämpande och höjer mysfaktorn i ett rum. Det är även väldigt praktiskt att ha heltäckningsmattor där det finns kalla golv, exempelvis i källaren. Det finns heltäckningsmattor för alla utrymmen och i alla varianter. Vi har mattor som passar för källare, trappor, vardagsrum, kontor, sovrum, uterum osv.

MÅTTBESTÄLL DIN MATTA!

Hos oss beställer du unika skräddarsydda mattor med egna mått. Du väljer själv vilken storlek du vill ha på din matta, dock med maxbredd på 4 meter. Välj din matta antingen som en heltäckande matta över hela golvytan eller som en lös matta med sydd kant. Eller varför inte en rund matta?

Matta till HUSBIL, HUSVAGN ELLER BÅT

Vi specialsyr mattor till er husbil, husvagn eller båt. Antingen kan vi använda de befintliga mattorna som mall, lämna in egna mallar eller låta oss göra dem åt er. För prisförfrågan besök oss gärna i butik.

Kontakta oss

Mattor på metervara
Välj din egen längd

Söker du en matta anpassad efter dina unika behov? Hos oss hittar du lösningen. Vi erbjuder ett brett sortiment av mattor på metervara i diverse bredder, vilket ger dig friheten att personligt bestämma mattans längd. Oavsett om du behöver en smal korridormatta eller en bredare variant för ett större rum.

När du bestämmer dig för en specifik längd så skär vi till mattan efter dina önskemål. Därefter syr vi kortsidorna för att ge mattan ett komplett och slitstarkt utseende. Med vårt flexibla sortiment kan du enkelt skapa en matta som perfekt kompletterar ditt hem.

Våra mattor på metervara finns i flera olika färger och kvaliteter. De finns även i olika bredder: 67 cm, 80 cm och 100 cm.

Dörr- & entrémattor på metervara

I vårt utbud på metervara har vi även dörr-& entrémattor. De är anpassade att
ligga vid ingången till både hem och företag. De blir grövre och slitstarkare till sin struktur och stoppar smuts & grus effektivt. Dessa går att få i bredder på 100 cm och 200 cm.

Lagningar, kapningar & tillskärning

LAGNINGAR

Har kanterna på din matta slitits ut efter år av användning? Då kan du lämna in den hos oss och få en ny langett påsydd.

KAPNINGAR

Passar din matta inte i mått länge? Då kan vi hjälpa till att skära ned den till önskade mått och sy en ny kant eller limma den.

tillskärning

Vi kan bistå med tillskärning efter ritning. Detta brukar vi vanligtvis göra på större dörrmattor där vi skär ur för dörrsmygen eller andra utskärningar som kan förekomma på den avsedda platsen.

Eller har du hittat en matta i butiken som du vill korrigera måttet på så kan vi även lösa det. Vi kan också göra om en rektangulär matta till en rund.

Mattor för företag, kommuner & förskolor m.fl

Vi kan erbjuda mattor i specialmått som är anpassade efter just er verksamhet. Vi har bland annat levererat dörr- & entrémattor, gångmattor på metervara, kontorsmattor, mattor till loungegrupper och samlingsmattor till förskolor & skolor.
Har ni en idé eller vill ha hjälp med en lösning så kommer vi gärna och besöker er & återkommer senare med förlag och offert.

Bildgalleri